07.10.2010

De doua ori 10

Sunt multi specialisti in comunicare. Multi care au invatat foarte bine ce si cand si cum sa spuna, multi care sa-i invete si pe altii ce si cand si cum. Nu ma pun cu ei. Eu am sa vorbesc aici doar din perspectiva unuia care a citit singur, si nu doar carti de specialitate, a celui care a acumulat 10 ani de presa si alti 10 ani de PR si comunicare, care a invartit o multime de cuvinte si a cunoscut in mod direct mii de oameni, ziaristi, politicieni, oameni de afaceri.
O sa imi dau si eu cu parerea, pe temele fierbinti ale momentului, o sa dau celor interesati si mici trucuri de comunicare de tot felul, o sa lansez pentru cei care imi vor citi blogul – cati vor fi ei – si teme de dezbatere. Mai ales pe teme de comunicare dar si de afaceri, mai mult de micro decat macroeconomie, dar imi voi permite sa “alunec” cateodata si pe subiecte legate de sanatate si timp liber.

Ma intorc la placerea, la bucuria scrisului, fara sa consider ca ma "inham" la o noua munca.
O persoana la a carei parere tin mult mi-a spus cu ceva vreme in urma: “sa te intorci in presa? Ce sa cauti tu acum acolo? Eu nu te vad. Presa care  se facea atunci, in anii 90, acum nu se mai face.”
Dar ce presa se va face in viitorul apropiat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu